Contact

graansiloMCM Publishers is een cross multimediale uitgeverijĀ onder leiding van Christian Clerx. Ons kantoor is gevestigd in de monumentale graansilo op de Silodam, een uniek stukje Amsterdam waar het bruist van de creativiteit. In combinatie met het water rondom en de drukke scheepvaart is dit een inspirerende omgeving om in te werken. MCM Publishers is gemakkelijk bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer, zie onze routebeschrijving voor details.

Adres:

Silodam 118
1013 AS Amsterdam
Kamer van Koophandel 27251023
Telefoon: +31 (0) 20 320 76 88
Fax: +31 (0) 20 320 76 89

 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Stations neemt u buslijn 48 richting Sloterdijk vanaf Centraal Station. Uitstappen bij halte Barentzplein. Ons kantoor is halverwege de Silodam. Dit is de gemakkelijkste optie met het openbaarvervoer.

Tramlijn 3, uitstappen bij eindpunt, hoek Planciusstraat / Zoutkeetsgracht. Brug over, Zoutkeetsplein oversteken en dan rechtsaf de Barentszstraat in. De Barentszstraat helemaal uitlopen, aan het einde linksaf het Barentszplein op. Na 20 meter stoplicht, rechtdoor de Silodam oplopen. Ons kantoor is halverwege de Silodam.

Per auto vanaf de Ringweg-West Amsterdam A10

Neem de afslag S102. Aan het einde van de afrit rechts (komende van richting S103) of links (komende van richting S101), de Transformatorweg op. De Transformatorweg volgen, tunnel onder spoor door, weg vervolgen, de weg heet nu Spaarndammerdijk. Spaarndammerdijk volgen, gaat over in Tasmanstraat, weg volgen, de Tasmanstraat gaat vervolgens over in de Van Diemenstraat. Van Diemenstraat volgen, aan het einde maakt de weg een scherpe bocht naar rechts. In de bocht bevindt zich een stoplicht. Bij het stoplicht linksaf de Silodam oprijden. Ons kantoor is halverwege de Silodam.

Per auto vanaf de Ringweg-Oost Amsterdam A10

Neem de afslag S114. Aan het einde van de afrit linksaf. Rechtdoor rijden en door Piet Heintunnel, vlak na de tunnel rechts afslaan de Piet Heinkade op. Piet Heinkade volgen, gaat over in de De Ruijterkade, je passeert hier het Centraal Station (achterzijde). De Ruijterkade volgen, gaat over in de Westerdoksdijk, weg volgen. Doorrijden tot het einde van de Westerdoksdijk, de weg maakt hier een scherpe bocht naar links. In de bocht bevindt zich een stoplicht, hier rechtsaf slaan De Silodam op. Ons kantoor is halverwege de Silodam.

Wij beschikken over eigen parkeerplaatsen, maakt u dit alstublieft kenbaar bij uw afspraak. Daarnaast kunt u op de Silodam kunt u tegen betaling parkeren.

Suggestie komende vanuit Amsterdam-Noord

Steek het IJ over met de pont! Per fiets, bromfiets en lopend. Neem de Distelwegveer, ma. t/m vr. 06.30 u. – 19.30 u. Vanaf de pont heeft u een prachtig uitzicht op De Silodam!