Portfolio

CityZapper

CityZapper is een geregistreerd handelsmerk en concept van MCM Publishers. CityZapper zoekt aanvullingen op reeds bestaande toeristische informatie over diverse wereldsteden, zoals leuke restaurants, trendy bars, hippe shops, nieuwe clubs, minder bekende attracties en musea, boeiende mensen en ga zo maar door. Geen plat gereden paden, maar waardevolle informatie van “the other side of the city”. MCM Publishers heeft een select team van frequente CityZappers samengesteld die de uitgeverij voorziet van informatie. Verder maakt CityZapper gebruik van een internationaal netwerk van Cityreporters, airlinecrews, expats en natuurlijk van de bezoekers van de website.

Iedereen die een korte stedentrip maakt vraagt zich altijd af “What’s hot and What not”. Een lang weekend is gewoon te kort om een ontdekkingstocht te maken. Natuurlijk bezoek je de Tower in Londen en ga je naar het vrijheidsbeeld in New York. Want die bezienswaardigheden zijn bekend en makkelijk te vinden. Maar waar zitten de hippe shops, trendy bars, nieuwe clubs, interessante musea en prima restaurants? Gewapend met de creditcard, camera en lokale scouts ontdekten we verborgen sights en sites. CityZapper ontdekt de andere kant van de stad.

Bezoekers kunnen op de website een complete stedenreis boeken, mede door intensieve samenwerking met onze partner Transeurope is CityZapper een van de grootste successen in de branche op het Nederlandse internet. CityZapper is een van de leidende websites over stedentrips van het Nederlandse internet. Omdat niemand hetzelfde is en iedereen weer andere interesses heeft, biedt CityZapper een persoonlijke stedengids aan. Bezoekers kunnen zelf en naar eigen inzicht een PDF stedengids samenstellen.