Portfolio

Hotels de Charme

Hotels de Charme is een geregistreerd handelsmerk en concept van MCM Publishers in nauwe samenwerking met touroperator Transeurope NV.

De website biedt een breed portfolio van romantische, landelijke en charmante hotels verspreid over een groot deel van Europa. Hotels de Charme bundelt de meest originele en authentieke hotels met karakter en sfeer. Hier geen massa, maar juist unieke hotels op zowel bijzondere als moeilijk te vinden locaties. De website biedt een selectie met honderden karakteristieke, romantische, landelijke en charmante hotels door een groot deel van Europa. Elk hotel is met zorg geselecteerd en heeft vriendelijkheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit garandeert de beste verhouding in prijs/kwaliteit – van eenvoudig tot luxe. Het aanbod hotels concentreert zich op Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje.

De website biedt de klant de mogelijkheid om via tal van selectiecriteria zijn keuze te kunnen bepalen. Klanten hebben bij hotelboekingen altijd inzicht in de actuele beschikbaarheid en kunnen online het hele boekingsproces doorlopen en betalen. Daarnaast is er het callcenter beschikbaar voor telefonische reserveringen en/of vragen. Het aanbod is afkomstig van Transeurope NV die ook de boeking afhandelt.

Kijk op de website van Hotels de Charme voor het actuele aanbod.